Når hodet sier ja, og kroppen sier nei.

  • 14.11.2012 kl.06:33 i My day

Jeg hadde så lyst til å klare å gå fullt år i år. Jeg ønsket det muligens mer enn noe annet. Men etter to måneder med rundt 6 dager av dem tilbragt på skole er det ganske klart at det ikke går. Jeg har nektet for det en halv evighet nå, men om jeg fortsetter å drøye valgene mine, ender det opp med at jeg ikke klarer noe. Hva jeg gjør er enda usikkert, men siden jeg ikke har spesielt lyst til å ende opp med å gå skole sammen med 97-ungene, (Ikke nødvendigvis fordi de er så teite, men fordi det å sitte der med 17-åringer når jeg selv er 20, ikke frister noe spesielt.) kommer jeg sannsynligvis til å ta opp de fleste fagene privat. Så langt det går, iallefall. Da føler jeg i mye større grad at jeg har tid til å bli frisk, og at det ikke haster like mye som det gjør nå. Å bli ferdig med vgs før året jeg fyller 21, kan jeg vel egentlig bare glemme, så det å få førstegangsvitnemål er ute av bildet. Og da er forskjellen på å ta fagene på skolen og som privat liten.

Det å måtte gi slipp på førstegangsvitnemålet suger, for å si det rett ut. Jeg har alltid sett for meg å ha en videre utdanning på minst 5 år, om ikke mer, men når jeg må søke med andregangsvitnemål er snittet betydelig høyere, og sjansen for at jeg kommer inn på det jeg vil desto mindre. Jeg har aldri hatt noen back up-plan. Jeg skulle ta master i journalistikk. Såklart skulle det gå ann, jeg hadde iallefall ikke regnet med at sykdom skulle ødelegge for det. Så ja, jeg trenger ikke gi opp det enda, men tror likevel jeg trenger å finne noe annet som kan virke interessant, så jeg ikke føler hele fremtiden faller sammen om jeg ikke klarer å komme inn når den tid kommer. 

Det jeg tenker nå er å ta mediefagene i år, og evt ta opp realfagene som privatist senere. Og da muligens ta hele 3. klasse som privatist. Spørsmålet er bare om ikke mediefagene er for mye det óg, men jeg håper det går. Det hele kjennes uansett som et stort nederlag. Jeg er så skuffet over meg selv, selvom flere rundt meg prøver å overbevise meg om at det ikke er min feil. Jeg må vel bare ta det som det er, og prøve å godta situasjonen.

 

Ønsk meg lykke til i livet a. Det virker som jeg trenger det. 

7 kommentarer

Siv

14.11.2012 kl.10:33

Så mye lykke til som trengs senes herfra. Det ER kjipt når ting ikke går som planlagt - spesielt siden du har LYST, noe som er heller sjeldent når det kommer til skole. Stor klem fra nord <3

malinkleiven.

14.11.2012 kl.10:49

Siv: Søte, fine siv <3 Tusen takk! Masse klemmer tilbake <3

Mie J.

15.11.2012 kl.21:18

Først og fremst så må jeg bare si at jeg er utrolig imponert over styrken du har i deg. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og jeg har virkelig tro på at du kan nå dit du ønsker, kjære deg. Stå på videre, og aldri gi opp håpet! Du har så mye å gi verden - og måten du skriver på er så inspirerende, ekte og vakker at jeg har fått frysninger flere ganger. Du er en helt, en overlever, en kjemper og et forbilde - så ikke gi deg! Jeg heier på deg, Malin.

Sender over en hjerteklem <3

malinkleiven.

16.11.2012 kl.01:08

Mie J.: Åh, så mange fine ord! Tusen hjertelig takk, kjære deg! Denne kommentaren gjorde virkelig dagen min.

Sender en stor klem tilbake <3

Lise

18.11.2012 kl.20:59

Jeg tror du kommer til å klare det du vil i livet, selv om du kanskje ikke vil klare det på måten du ønsker akkurat nå. Det finnes flere veier å gå, og jeg er sikker på at du finner den beste veien for deg. Ikke gi opp håpet og stå på videre, slik du har gjort en lang stund nå! Jeg er så glad i deg, Malin!

Bianca Emilia

02.12.2012 kl.19:30

<3 lykke til, men jeg tror ikke du trenger mine lykkeønskninger, for jeg tror nemlig at du, du kommer til å få det du vil til, uansett.

malinkleiven.

18.12.2012 kl.23:30

Lise: Du sier så mye fint du. Dette satte seg virkelig i meg, tusen takk. Det hjalp å høre, for du har så rett, selvom jeg ikke har tenkt over det selv før du sa det. For ja, det finnes jo andre veier jeg kan gå, og det blir kanskje litt tøffere, men det betyr ikke at det er umulig. Tusen takk, skjønne. Jeg er så veldig glad i deg og <3

Skriv en ny kommentar


hits